Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Εκτός από τους Έλληνες που επενδύουν στις τουρκικές σειρές φαίνεται πως υπάρχουν και Τούρκοι που θέλουν να βγάλουν παράνομα χρήματα εκμεταλλευόμενοι το ελληνικό ταλέντο.

Τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν γίνει νούμερο 1 επιτυχίες στην Ελλάδα άρεσαν στους Τούρκους οι οποίοι χωρίς καμία άδεια τα έκαναν δικά τους! Το mediagate.gr επικοινώνησε με το γνωστό συνθέτη και όπως μας είπε εκτός από το «Σαν άνεμος» που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο υπάρχουν και άλλες 18 επιτυχίες που έγραψε για την Αλεξίου, τον Βέρτη, τη Θεοδωρίδου και άλλους και κλάπηκαν. Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να το διαλευκάνει।Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.