Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ποια πόλη θα γίνει η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014;





Στις 17 Νοεμβρίου, στην Μπράγκα της Πορτογαλίας, θα γίνει γνωστό αν η Θεσσαλονίκη θα κερδίσει τελικά τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας-2014», τον οποίο διεκδικούν, επίσης, το Ηράκλειο και το Ιβάνοβο της Ρωσίας।


Σε συνάντηση με νέους στην οποία κάλεσε η αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών, έγινε ανασκόπηση των δράσεων που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την διεκδίκηση, ενώ συζητήθηκαν και οι υποστηρικτικές δράσεις μέχρι την τελική απόφαση.

«Φαίνεται πως είμαστε καλά», δήλωσε η αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου, ερωτηθείσα αν η Θεσσαλονίκη έχει πιθανότητες να στεφθεί νικήτρια, αλλά πρόσθεσε ότι «κρατάμε χαμηλούς τόνους».

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η ενέργεια και η δυναμική της πόλης θα μας αναγκάσει να υλοποιήσουμε την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα». Πρόσθεσε, δε, ότι με αφορμή την διεκδίκηση του τίτλου ενεργοποιήθηκε κόσμος που ήταν «στη σιωπή».

Η «Θεσσαλονίκη 2014» θα είναι παρούσα και στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, καθώς θα προβληθεί σχετικό βίντεο στις τελετές έναρξης και λήξης. Υλικό θα δοθεί στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, ενώ θα μοιραστεί και από ειδικό σταντ. Στην διεκδίκηση της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας» θα αναφερθεί και ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, στον χαιρετισμό του.

Στην Πορτογαλία η αποστολή του δήμου θα κληθεί να αναλύσει γιατί η Θεσσαλονίκη φιλοδοξεί να γίνει «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας» και θα παρουσιαστούν οι δράσεις που έλαβαν χώρα στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.