Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Νέος σεισμός 6,8 βαθμών τράνταξε την Ιαπωνία



Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στα ανοικτά της Οκινάουα (νότια Ιαπωνία), αλλά δεν εκδόθηκε καμία προειδοποίηση για τσουνάμι, μετέδωσαν τα σεισμολογικά ινστιτούτα των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, 218 χλμ δυτικά της Νάχα, πρωτεύουσας του νομού της Οκινάουα, σε βάθος 222 χλμ. Στην Ιαπωνία, η οποία βρίσκεται στο σημείο που ενώνονται τέσσερις τεκτονικές πλάκες, σημειώνεται κάθε χρόνο το 20% των σεισμών του πλανήτη.kype

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.