Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Σήκωσε τα χέρια ψηλά ο Παπανδρέου


Εμφανώς καταβεβλημένος και σχεδόν έχοντας αποδεχθεί πως τη μοίρα μας καθορίζουν οι ξένοι, ο Γιώργος Παπανδρέου εξήλθε πριν λίγο από το Προεδρικό Μέγαρο έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο Παπούλια.
Όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του όλο το παιχνίδι είναι πλέον στα χέρια των Ευρωπαίων, οι οποίοι θα καθορίσουν και την τύχη της Ελλάδας. Για τους πολίτες όμως καλύτερες λύσεις δε φαίνεται πως υπάρχουν και πλέον αυτό γίνεται αντιληπτό σε κάθε κυβερνητική δήλωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.