Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αφγανοί σκότωσαν 75χρονη

Αναστάτωση για τους φονιάδες στα Λιβάδια Μυλοποτάμου

Συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, αξιολόγηση πληροφοριών και αξιοποίηση στοιχείων, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων, προέκυψε ότι 21χρονος αλλοδαπός, από κοινού με έναν 28χρονο ομοεθνή του, οι οποίοι διέμεναν σε κοντινή απόσταση από την οικία της 75χρονης, στα Λιβάδια Ρεθύμνου, εισήλθαν τα ξημερώματα της 14-11-2011 στο σπίτι της, την χτύπησαν στο κεφάλι και στο λαιμό, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της. Στην συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριάντα πέντε (35.000) χιλ. ευρώ, γνωρίζοντας από πριν το σημείο που είχε τοποθετήσει η ηλικιωμένη τα χρήματα και χωρίς να εξερευνήσουν τους υπόλοιπους χώρους της οικίας, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Ρεθύμνου και Χανίων, εντόπισαν τον παραπάνω 21χρονο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο της πόλης των Χανίων, όπου είχε μεταβεί και τον συνέλαβαν.
Στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνα που έγινε στο προσωρινό δωμάτιο διαμονής του, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των τριάντα τριών χιλιάδων οχτακοσίων οχτώ (33.808) ευρώ.

Πηγή Crimesonair

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.