Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Παπανδρέου προς όλους τους Έλληνες


Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους Έλληνες πολίτες απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, από το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και κάθε Έλληνα πολίτη για τη στήριξή τους στα δύο δύσκολα αυτά χρόνια, όπου κατείχε τη θέση του πρωθυπουργού.
Αναφερόμενος στο νέο πρωθυπουργό, ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για μια «θεσμική επιλογή», που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους δημοκρατικούς θεσμούς.,
«Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο νέο πρωθυπουργό. Θα είμαι δίπλα τους και θα στηρίξω με κάθε μου δύναμη τη νέα προσπάθεια εντός και εκτός Ελλάδος», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.
Επίσης, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στη νέα κυβέρνηση και στη συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων.
«Από την αρχή επεδίωξα σταθερά τη συμπόρευση και τη συστράτευση. Αυτό πιστεύω ότι επιθυμούσαν και οι πολίτες της χώρας όλο αυτό το διάστημα» ανέφερε, κάνοντας λόγο ότι αυτό που επεδίωξε είναι συναίνεση στο αυτονόητο, η οποία τώρα έγινε εφικτή.
«Σήμερα οι βασικές πολιτικές δυνάμεις ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να εγγυηθούμε ότι θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο για να μείνει η χώρα στο ευρώ, αλλά και για να αξιοποιήσουμε τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου» επεσήμανε ο κ. Παπανδρέου.
Παράλληλα, προσέθεσε ότι η νέα κυβέρνηση θα πορευτεί σε ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη, που θα περιλαμβάνει την εκταμίευση της έκτης δόσης και την άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους για το νέο πρόγραμμα στήριξης.
«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς σε όλους τους Έλληνες. Όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, η διαδρομή μας θα γίνει πιο σίγουρη και πιο ελπιδοφόρα. Με λιγότερο χρέος, με απαραίτητους πόρους, θα έχουμε σιγουριά τα επόμενα χρόνια. Με το σχηματισμό αυτής της κυβέρνησης στέλνουμε ένα μήνυμα προς τους εταίρους και τη διεθνή κοινότητα. Οι Έλληνες ξέρουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να συνεργαζόμαστε», σημείωσε.

Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.