Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Η ομάδα "Οργισμένοι" σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η ομάδα των οργισμένων σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, θετική σκέψη και ας προσπαθήσουμε να χαμογελάμε λίγο περισσότερο!!!
Ας νοιαστούμε λίγο περισσότερο για τον συνάνθρωπό μας, τώρα έχουμε περισσότερο ανάγκη ο ένας τον άλλον από ποτέ, ας βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε κάθε μέρα και όχι μόνο τις μέρες των γιορτών....
Η κατάσταση που περνάμε είναι δύσκολη, έχουμε περάσει όμως και δυσκολότερες, οι Έλληνες είμαστε δυνατοί, πεισματάρηδες, θα τα ξεπεράσουμε όλα αρκεί να είμαστε ενωμένοι!!!
Ο καινούργιος χρόνος ας είναι η αρχή για να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.