Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΡΕΣΛΕΡ: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.



ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ... ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ «ΞΕΧΑΣΕΙ» ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

«Πρόσκομμα» χαρακτήρισε τις αποζημιώσεις που διεκδικούν εκατοντάδες Έλληνες πολίτες από την γερμανική κυβέρνηση για τις θηριωδίες των Ναζί και κάλεσε τους Έλληνες να το ξεχάσουν και να επικεντρωθούν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν γνωρίζει πότε θα καταβληθούν αυτές οι αποζημιώσεις ή αν θεωρεί ότι έχουν παραγραφεί και δεν θα πρέπει να καταβληθούν στους Έλληνες πολίτες, απάντησε: "Αν έχω την ιδέα είπατε, έχω τη βεβαιότητα ότι αυτή η συζήτηση στη βάση της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, θα αποτελέσει ένα πρόσκομμα. Γι' αυτό λοιπόν καλό θα είναι να συγκεντρωθούμε, να επικεντρώσουμε στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, να καταπολεμήσουμε την κρίση και τα προβλήματα εδώ και όλα τα άλλα θα επακολουθήσουν".

Δεν χρειάζεται πάντως να ανησυχεί ή να ιδρώνει ο γερμανός αντικαγκελάριος για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων καθώς εδώ και δεκαετίες οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν φροντίσει να διαγράψουν από την ατζέντα τους τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων για τις ναζιστικές θηριωδίες και το κατοχικό δάνειο, σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που γείτονος χώρα (Ιταλία), ''ανέλαβε'' να υπερασπίσει τους συγγενείς των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο στο Δικαστήριο της Χάγης .

Κι αν θεωρούνται εξοργιστικές οι δηλώσεις αυτές του Ρέσλερ, τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό στο οποίο υπολογίζεται ότι ανέρχονται αυτές οι αποζημιώσεις (εκατοντάδες δις), πως θα έπρεπε να χαρακτηριστεί η στάση του Υφυπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος τήρησε σιγή ιχθύος; Εθελοδουλη θα ήταν ίσως ένας ήπιος χαρακτηρισμός


ΠΗΓΗ:ΙΣΚΡΑ

Αναρτήθηκε από Βάσια Αγία Παρασκευή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.