Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΣΟ ΤΙΣ... % ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ... FACEBOOK


Μια νέα μελέτη που διενεργήθηκε από την «Lab 42» έδειξε ότι το 33% των ανθρώπων χωρίζει με ένα sms, ένα e-mail ή και ακόμα μέσω Facebook!

Και όχι, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο δεν μιλάμε για μικρά παιδάκια, αλλά για άτομα άνω των 18! Το 45% των ζευγαριών επικοινωνεί συστηματικά μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου ενώ το 52% αλλάζει κατευθείαν το status μόλις χωρίσει. Η έρευνα έδειξε ακόμα πως άνδρες και γυναίκες σε ποσοστό που αγγίζει το 57% στέλνουν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα prive μήνυμα σε κάποιο πρόσωπο που γνώρισαν στο Facebook και τους ενδιαφέρει.Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.