Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Έρχεται ο «πράσινος δακτύλιος»


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Υπουργείο Υποδομών μία κοινή υπουργική απόφαση για τον «πράσινο δακτύλιο».

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε ότι σε όσες περιοχές ισχύει ο «πράσινος δακτύλιος» θα απαγορεύεται η διέλευση παλαιών οχημάτων και κυρίως φορτηγών, προκειμένου να μειωθεί η ρύπανση.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας για την πετρελαιοκίνηση, είπε πως δεν γίνεται η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη να είναι οι μόνες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες απαγορεύεται.

Να τονίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ψηφίστηκε στη Βουλή η άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Πηγή zougla.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.