Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Τι λέει η Ευρώπη για το δημοψήφισμα.

Η ανακοίνωση για το δημοψήφισμα το απόγευμα της Δευτέρας προκάλεσε σοκ και οργή στους δανειστές της Ελλάδας και μετέτρεψε αμέσως την αισιοδοξία από την συμφωνία της περασμένης εβδομάδας σε βαθιά απαισιοδοξία, συνεχίζει το Spiegel.Αν οι Έλληνες ψηφοφόροι απαντήσουν «όχι», λέει ακόμη το Spiegel, θα προκαλούσε μία ανεξέλεγκτη χρεοκοπία ενώ –μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα– θα έχουν αναστατωθεί οι αγορές και θα έχουν φέρει το ευρώ πιο κοντά στην άβυσσο.Το Spiegel παραθέτει σειρά δημοσιευμάτων του γερμανικού Τύπου όπου ασκείται κριτική στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης ενώ επισημαίνεται και το ότι η Ελλάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.Από την πλευρά της η Wall Street Journal, σε κύριο άρθρο της υπό τον τίτλο «Ένα ελληνικό μάθημα για τη Δημοκρατία», τάσσεται υπέρ της απόφασης του Γ. Παπανδρέου για διενέργεια δημοψηφίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.