Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Στην κόψη του ξυραφιού το ΠΑΣΟΚ

Πιέσεις και έντονο παρασκήνιο από κυβερνητικούς βουλευτές για σύγκληση εδώ και τώρα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στην κόψη του ξυραφιού το ΠΑΣΟΚ

Σε κινούμενη άμμο φαίνεται πως βρίσκονται ο πρωθυπουργός και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση Παπανδρέου για δημοψήφισμα και την ψυχρολουσία από τους Ευρωπαίους ηγέτες στη Σύνοδο των Καννών.

Το τελεσίγραφο Μέρκελ – Σαρκοζί δίνει ελάχιστα περιθώρια ελιγμών στον πρωθυπουργό που βλέπει ανάστατους τους βουλευτές και τους δελφίνους να κινούνται στο παρασκήνιο για την ανάληψη πρωτοβουλιών στην μετά – Παπανδρέου εποχή.

Η πλειοψηφία των βουλευτών στην κυβερνώσα παράταξη θεωρεί ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρα στο ευρώ.

Στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν άμεσα από τον πρωθυπουργό να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες ώστε να υπαναχωρήσει από το δημοψήφισμα, καθώς δεν μπορεί να συζητάει η χώρα ένα τέτοιο θέμα, την ώρα που προέχει η σταθερότητα και η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

Εάν ο κ. Παπανδρέου δεν δεχθεί να υπαναχωρήσει, στελέχη θα του ζητήσουν να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία και να διευκολύνει τις εξελίξεις.

Κατά του δημοψηφίσματος ο Κ. Σκανδαλίδης

Με δήλωσή στην ιστοσελίδα του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δηλώνει εναντίον της διεξαγωγής δημοψηφίσματος, ζητώντας να συγκληθεί ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσει όλα τα θέματα.

«Μετά τη χθεσινή δραματική εξέλιξη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρέπει να συγκληθεί εντός της ημέρας και πάντως πριν την αυριανή ψηφοφορία για να καθορίσουμε συλλογικά τις εξελίξεις.»

Συναίνεση ζητά η Φώφη

Αποστάσεις από τον πρωθυπουργό πήρε και η Φώφη Γεννηματά.
«Καλώ όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συναινέσουν στη συμφωνία ώστε να μη φθάσουμε στο δημοψήφισμα. Δε μπορεί να φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητήσουμε τη συμμετοχή μας στο ευρώ», δήλωσε η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας.

Ανεξάρτητη η Καϊλή;

Για ανεξαρτητοποίηση της Εύας Καϊλή κάνουν λόγο πληροφορίες τις τελευταίες ώρες. Αν τελικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανεξαρτητοποιηθεί, τότε η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα μείνει με 151 βουλευτές και όλα είναι πλέον ανοιχτά.

Συντάσσεται με Βενιζέλο ο Α. Λοβέρδος

H κίνηση Βενιζέλου ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τασσόμενος ανοικτά με την άποψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης να μην γίνει τελικά το προαναγγελθέν από τον Πρωθυπουργό δημοψήφισμα.

Υπενθυμίζεται ότι την αντίθεσή του με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος την είχε εκφράσει ο κ. Λοβέρδος και στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζήτησε φτάνοντας στη Βουλή η Βάσω Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.