Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Δύο προσαγωγές επιχειρηματιών κάθε εβδομάδα για χρέη στο Δημόσιο

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου των εσόδων για το 2011, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου.

Δύο προσαγωγές επιχειρηματιών κάθε εβδομάδα για χρέη στο Δημόσιο

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Mega, ότι ο στόχος των 54 δισ. ευρώ θα επιτευχθεί, παρόλο που στο εξάμηνο υπάρχει υστέρηση 7 δισ. ευρώ.

Επισήμανε ακόμη ότι δεν θα υπάρξουν αστοχίες στις πληρωμές του Δημοσίου, όσον αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου και την 6η δόση.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, αυτή τη στιγμή γίνονται επιστροφές ΦΠΑ του 2010 και σύντομα θα γίνουν και του 2011.

Όσον αφορά στους επιχειρηματίες που χρωστούν στο Δημόσιο, ο υπουργός σημείωσε ότι 9 στους 10 συμμορφώνονται και ότι το σχέδιο είναι κάθε εβδομάδα να προσάγονται τουλάχιστον δύο.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.