Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Παπανδρέου «Θέλω να φύγω από την Ελλάδα»


Για τα πρόσφατα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση της χώρας τοποθετήθηκε η Δήμητρα Παπανδρέου με συνέντευξή της, στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα».

Χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγανάκτησή της αλλά και το θυμό της για τα πολιτικά δρώμενα, η Δήμητρα Παπανδρέου δήλωσε πως η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ελπίζει για ένα καλύτερο μέλλον και αναφέρθηκε στη διαμαρτυρία που έγινε στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου:

«Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν είναι η μειοψηφία του λαού. Είναι η αρχή μίας –κατά κάποιον τρόπο- εκδήλωσης της μεγάλης δυσαρέσκειας του κόσμου και της μεγάλης απέχθειας, που πλέον αισθάνονται γι’ αυτή την κυβέρνηση» και συμπλήρωσε: «Σήμερα δε φτάνει να αρθρώνεις μόνο τον πολιτικό λόγο, πρέπει να έχεις ουσιαστική παρέμβαση στην πολιτική. Να ήμουν βουλευτής και να έχω τον κόσμο να με μουντζώνει; Δεν θα μπορούσα να το αντέξω! Δεν θα μπορούσα να το δεχτώ!»

Η Δήμητρα Παπανδρέου εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την Ελλάδα, αφού πρώτα τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει: «Θα ήθελα να φύγω, όταν τελειώσω με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν φροντίσει οι πολιτικοί, οι καλοί μας φίλοι (…) Θα ήθελα να ταξιδέψω, να κάνω άλλα πράγματα» τόνισε.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.