Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Σοκ:Άντρας έδινε κρυφά στεροειδή στην γυναίκα του και γέμισε παντού τρίχες

Ένας οργισμένος άντρας σκέφτηκε ένα πανούργο σχέδιο, για να… κρατήσει την γυναίκα του στο σπίτι.
Λίγο έλειψε, όμως να προκαλέσει τον θάνατο της

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ένας άντρας που χορηγούσε σε καθημερινή βάση στην γυναίκα του στεροειδή, ώστε να πάρει βάρος και να μείνει σπίτι να φροντίζει τα δυο τους παιδιά. Ωστόσο, οι ενέργειες του έλειψαν να της στερήσουν την ζωή.

Ο Dalwara Singh, έδινε μικροποσότητες από στεροειδή στην ανυποψίαστη γυναίκα του μέσω ποτού και φαγητού. Το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να γεμίσει τρίχες στο σαγόνι, στα μάγουλα ακόμα και στην πλάτη.

Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε με τρίχες να πέφτουν από το τριχωτό της κεφαλής και εμφανή ερεθισμό σε όλο της το σώμα, η Jaspreet Singh Gill ζήτησε να επισκεφτεί κάποιο γιατρό, αλλά ο σύζυγός της το απαγόρευσε.

Η γυναίκα κατάλαβε τι έφταιγε και η υγεία της είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, την στιγμή που κατάφερε να ανοίξει ένα κλειδωμένο ντουλάπι του άντρα της και βρήκε σ΄αυτό αναβολικά χάπια κι έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Η περίεργη υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου ο Singh υποστήριξε ότι έδινε τα χάπια στην σύζυγό του, μόνο και μόνο για να παχύνει και να μένει στο σπίτι να μαγειρεύει και να φροντίζει τα παιδιά τους.

Το δικαστήριο, όμως, δεν πείστηκε, αφού ο σύζυγος είχε στο παρελθόν επιτεθεί στην Singh λεκτικά και σωματικά και έτσι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1 έτους με αναστολή για δύο χρόνια υπό αστυνομική επίβλεψη. Παράλληλα, θα παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας μετά από δικαστική εντολή.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.