Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!




Φίλοι μου γειά σας।

Πριν περίπου έξι μήνες ο μικρός μας Δημητράκης 18μηνών , μετά από συμπτώματα αραιών εμετών και ραιβοκράνου, διαγνώστηκε ότι πάσχει από μυελοβλάστωμα ένα πολύ επιθετικό όγκο εγκεφάλου και υψηλής κακοήθειας . Η κατάσταση ήταν επείγουσα, καθώς είχε τρεις όγκους με τον μεγαλύτερο να έχει διαστάσεις 7*7, σαν ένα μικρό πορτοκάλι όπως χαρακτηριστικά είπε ο γιατρός και απειλούσαν την ζωή του. Υποβλήθηκε σε δύο επιτυχημένες επεμβάσεις στις 11 Μαρτίου & 6 Απριλίου. Άμεσα ξεκίνησε χημειοθεραπείες, καθώς η ηλικία του δεν επιτρέπει ακτινοθεραπείες. Μετά από πέντε μήνες θεραπείας στο Ελπίδα (Παίδων Αγλαϊα Κυριακού) , μετά από μια ελαφριά αστάθεια, έφτασε σε χειρότερη κατάσταση από την πρώτη αφού ο καρκίνος έκανε υποτροπή και οι όγκοι ξαναδημιουργήθηκαν. Ξανά ο ήρωας μας στο χειρουργείο για άλλες δυο φορές στις 28 του Σεπτέμβρη και στις 5 του Οκτώβρη. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και λεπτομηνιγγική διασπορά στον εγκέφαλο και στην σπονδυλική στήλη.
Η λύση στο πρόβλημα του μικρού μας Δημητράκη δυστυχώς είναι μακριά. Πιο συγκεκριμένα στην Γαλλία, στο εξειδικευμένο και ερευνητικό κέντρο Gustave Roussy στο Παρίσι. Η θεραπεία που πρόκειται να υποβληθεί είναι διάρκειας 6-8 μηνών. Θα περιλαμβάνει ισχυρές χημειοθεραπείες και πολλαπλές μεταμοσχεύεις μυελού των οστών καθώς και ακτινοβολίες αργότερα, προσπαθώντας να κερδίσουμε έστω και λίγους μήνες μιας και η ηλικία του είναι απαγορευτική λόγω των σοβαρότατων επιπλοκών της ακτινοβολίας. Διαδικασία εξαιρετικά επώδυνη και επικίνδυνη και φυσικά πολύ δαπανηρή. Δεν θα στρεφόμασταν στην βοήθεια σας φίλοι μου αν δεν ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη. Ο χρόνος που έχει το αγγελούδι μας για να ξεκινήσει θεραπείες είναι ελάχιστος και το κόστος τεράστιο μιας και το κράτος γυρνάει για άλλη μια φορά την πλάτη του όταν είναι να δώσει χρήματα για να σωθεί η ζωή ενός μωρού. Πιστεύουμε ειλικρινά στην βοήθεια σας φίλοι μου. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Αριθμός λογαριασμού: 113/965491-79
ΙΒΑΝ: GR5501101130000011396549179
SHIFT CODE:ETHN GR AA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Αριθμός λογαριασμού: 5051-051571-217
IBAN : GR55 0172 0510 0050 5105 1571 217
SHIFT CODE:PIRB GR AA

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ THΛ: 6932339138 (μπαμπάς)
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΥ THΛ: 6977415440 (μαμά)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΣ THΛ: 6977507649 (θείος)


Σελίδα στο facebookhttp://www.facebook.com/groups/193278634081044/

2 σχόλια:

  1. Φίλοι μου "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ" , πριν μερικές μέρες μπήκα τυχαία στη σελίδα σας (στο blog σας) & κατάλαβα οτι ασχολείστε με θέματα καθημερινά, που προβληματίζουν όλους μας. Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, χωρίς κανένα συμφέρον & εμπάθεια, για θέματα που μας ταλανίζουν & μας ταλαιπωρούν. Συγχαρητήρια, για τον τρόπο που σκέπτεστε και εγώ μαζί σας. Θα σας "ποστάρω" στη σελίδα μου, το αξίζετε. Καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε κ. Βαρδή !!!! Τιμή μας.. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ ... να' στε καλά εσείς κι η οικογένειά σας.
    Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ... η ομάδα μας προσπαθεί να ασχολείται με θέματα που προβληματίζουν όλο τον κόσμο.... κι ελπίζουμε να το πετύχουμε ... Και πάλι σας ευχαριστούμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.