Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Γερμανοί ενάντια στην εξουσία των τραπεζών.

Mια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα σχημάτισαν χθες οχτώ χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το γερμανικό κοινοβούλιο, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό αλλά και από άλλα σημαντικά κτίρια του Βερολίνου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απληστία των τραπεζών και τις πολιτικές λιτότητας που ακολουθεί η γερμανική κυβέρνηση.
Η διαμαρτυρία που αποτελεί συνέχεια και εξάπλωση του κινήματος κατάληψης της Wall street έθετε ως αιτήματα την πραγματική δημοκρατία ενάντια στην εξουσία των τραπεζών. Οι διαμαρτυρίες οργανώθηκαν από κοινού από πολλές ομάδες, κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας Attac, και υποστηρίχθηκε από εργατικά συνδικάτα και μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Ακόμη μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην Φρανκφούρτη ενάντια στις περικοπές των δημοσίων δαπανών. Οι περίπου 9.000 διαδηλωτές σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το «οικονομικό κέντρο» της πόλης κρατώντας πανό στα οποία αναγράφονταν. "Είμαστε το 99%"
Αναρτήθηκε από Φαίη Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.