Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο:Σκάνδαλο με ροζ τηλέφωνα σε δημόσια υπηρεσία

Απίστευτο σκάνδαλο σε κοινωνικό Ίδρυμα στη Λέσβο.

Όπως αναφέρει, ο Διοικητής του Ιδρύματος αφού έλαβε τη… λυπητερή μέσω του λογαριασμού του ΟΤΕ προσπάθησε να λύσει το μυστήριο. Ωστόσο αφού δεν μπορούσε να αποδώσει σε συγκεκριμένο υπάλληλο τα ροζ τηλεφωνήματα, ζήτησε να συνδράμουν όλοι οικονομικά, προκειμένου να ξοφλήσουν το λογαριασμό.

Στην πρόταση του Διοικητή, αντέδρασαν άμεσα οι εργαζόμενοι, υποστηρίζοντας δικαίως, ότι στα τηλέφωνα απ΄ όπου χρεώθηκε το Ίδρυμα, είχαν πρόσβαση μόνο διοικητικοί υπάλληλοι. Κάποιος από τους υπαλλήλους παραδέχθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε ότι αυτός έκανε τα τηλέφωνα, αλλά από κάποια συγκεκριμένη συσκευή, της οποίας ο λογαριασμός ήταν περίπου 800 ευρώ ενώ αρνήθηκε να χρεωθεί τα υπόλοιπα 3.200 ευρώ.

Ο Διοικητής του Ιδρύματος έδωσε διορία σε αυτούς που χρέωσαν το Ίδρυμα με τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες σε ροζ τηλέφωνα, να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν τους λογαριασμούς, διαφορετικά απείλησε ότι θα διενεργηθεί ΕΔΕ.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, κανείς άλλος δεν έχει παραδεχτεί την… ενοχή του!
Πηγή:lesvosnews

4 σχόλια:

  1. Το τηλεφωνικό σεξ στο κινητό είναι ακριβή διασκέδαση όμως υπάρχουν Έλληνες που προτιμούν αυτόν τον τρόπο διασκέδασης και αναζητούν γυναικεία τηλεφωνική παρέα για να ξεδώσουν. Είναι θέμα γούστου, όπως άλλοι γουστάρουν να χαλάνε λεφτά σε μπουζούκια ή μπαράκια, άλλοι προτιμούν την διακριτικότητα της τηλεφωνικής συνομιλίας ή την ανταλλαγή ερωτικών sms. Ο καθένας αποφασίζει πως και που να ξοδέψει τα χρήματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν άραγε στην σημερινή Ελλάδα άτομα τα οποία κάνουν τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα και τα πληρώνουν; Έλα Χριστέ και Απόστολε, τι πράγματα είναι αυτά; Εδώ δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε την ΔΕΗ και εσείς ασχολείστε με ροζ γραμμές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπου διάβασα ότι τον χρόνο μόνο από δημόσιους υπαλλήλους οι εταιρείες ροζ τηλεφώνων κερδίζουν 285 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο το οποίο είναι ασύλληπτο ποσό για τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα ειδικά στην σημερινή Ελλάδα η οποία εδώ και μια δεκαετία υποφέρει από μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιστορίες φορολογικής τρέλας, ετοιμάζονται να φορολογίσουν τα κορίτσια στα ροζ τηλέφωνα, διαδώστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.