Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Η απίθανη Λιάνα Κανέλη!


Τον άφησε άφωνο το Βρετανό παρουσιαστή! Δείτε απάντηση!

«Πώς νοιώθετε που είστε Ελληνίδα σήμερα, έχοντας ως γεγονός ότι όλη η Ευρωζώνη κατηγορεί την Ελλάδα για την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας;» ρώτησε ο αφελής δημοσιογράφος, για να πάρει την εξής αποστομωτική απάντηση:

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας। Νοιώθουμε γενναίοι και ωραίοι. Έχει λίγο κρύο στην Αθήνα, αλλά ακόμα χρειάζεστε την Ακρόπολη για να έχετε μία ευρωπαϊκή ιδέα πολιτισμού. Είμαστε ακόμα ωραίοι και γενναίοι. Και δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ανακήρυξη διεξαγωγής δημοψηφίσματος, που δεν ελήφθη κάτω από οποιοδήποτε δημοκρατικό τρόπο»http://bcove.me/बज्न३म८बΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.