Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Δωρήτρια οργάνων, χάρισε τρεις ζωές

Τη ζωή χάρισε σε τρεις ανθρώπους μια 55χρονη δότρια οργάνων η οποία κατέληξε από εγκεφαλική βλάβη.

Δωρήτρια οργάνων, χάρισε τρεις ζωές


Συγκεκριμένα εχτές πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τρείς νέες μεταμοσχεύσεις. Η δωρεά οργάνων προήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ( Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Το χειρουργείο ξεκίνησε στις 22.30 την ίδια μέρα από την ομάδα λήψης του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων και στη συνέχεια προσήλθε και η ομάδα του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης για το ηπατικό μόσχευμα.

Το ήπαρ μεταμοσχεύθηκε επιτυχώς σε γυναίκα 47 ετών στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ο ένας νεφρός, σε γυναίκα 53 ετών στα Ιωάννινα , η οποία σημειωτέον υποβαλλόταν 3,5 χρόνια σε αιμοκάθαρση ενώ ο δεύτερος νεφρός τοποθετήθηκε σε άντρα 56 ετών στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο οποίος υποβαλλόταν επίσης σε αιμοκάθαρση για αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.