Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Λουκάς Παπαδήμας "Δεν έθεσα όρους στους πολιτικούς αρχηγούς"


Το πλαίσιο αρχών της κυβέρνησής του ανέφερε λίγο μετά τις 15:00 ο κ. Λουκάς Παπαδήμος μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Κατά την αποχώρηση του από το Προεδρικό Μέγαρο ο νέος πρωθυπουργός ανέφερε πως θα κινηθεί εντός των πλαισίων των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και των εφαρμοστικών νόμων που κάτι τέτοιο συνεπάγεται.

Υπενθύμισε πως κατά την μεγαλύτερη περίοδο της ζωής του ασχολήθηκε με την εφαρμογή οικονομικών πολιτικών ξεκαθαρίζοντας το αυστηρά τεχνοκρατικό πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί και το οποίοι χαρακτηρίζεται από την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η Ευρωζώνη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και η Κομισιόν. Αυτά επί της ουσίας επιχείρησε με τη δήλωσή του να ξεκαθαρίσει ο νέος πρωθυπουργός.

Η κυβέρνηση θα ορκιστεί αύριο στις 14:00 το μεσημέρι. Η στελέχωση της κυβέρνησης αποτελεί ακόμη αντικείμενο ζυμώσεων μεταξύ του ιδίου και των δύο κομμάτων εξουσίας που τον στηρίζουν.

Στελέχη της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου μιλώντας στη «zougla.gr» εξέφρασαν την εκτίμηση ότι βασικά κυβερνητικά στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης θα παραμείνουν στα υπουργεία τους.

Αναμένοντας και τις επίσημες τοποθετήσεις του κ. Αντώνη Σαμαρά, η συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας στη νέα κυβέρνηση ενδεχομένως να φθάσει και τα 4 στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Παραμένει να απαντηθεί το ερώτημα για την συμμετοχή του ΛΑΟΣ. Ο κ. Παπαδήμος στη δήλωση του επανέλαβε δύο φορές την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης με την ευρύτερη κατά το δυνατό πολιτική εκπροσώπηση.

Για τον κ. Παπαδήμο η ημερομηνία διενέργειας εκλογών παραμένει ως ενδεικτική αλλά δεν είναι δεσμευτική.

Πηγή: www.zougla.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα Παλλήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.