Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τρέχουν να τα "μαζέψουν" στο υπουργείο εργασίας

Έστω την τελευταία στιγμή προσπαθεί να «σώσει» το υπουργείο Εργασίας την κατάσταση και το σάλο που ξέσπασε μετά την ένταξη παιδόφιλων, σαδομαζοχιστών, τζογαδόρων, πυρομανών, κλεπτομανών και άλλων στον κανονισμό των ατόμων με αναπηρία.Άτομα με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε εγκληματικές συμπεριφορές, είχαν ενταχθεί στους πίνακες, και μάλιστα με σχετικά αυξημένα ποσοστά αναπηρίας.

Μετά τις αποκαλύψεις που προκάλεσαν την οργή όλων -και ειδικά όσων έχουν πραγματικά κάποια αναπηρία-, κατόπιν προσωπικής εντολής του ίδιου του υπουργού, Γ. Κουτρουμάνη, συστήνεται από αύριο κιόλας Ειδική Επιστημονική Επιτροπή, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού, με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πηγή defencenet.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Αν και τα ποσοστά αυτά δεν οδηγούν καθαυτά σε χορήγηση επιδόματος ανεργίας, μπορούν να εξασφαλίσουν σημαντικά προνόμια στους δικαιούχους, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.