Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Ψωμιάδης: «Δεν αντέχω τη φυλακή στα Σκόπια»

Την άμεση έκδοσή του στην Ελλάδα ζητά, με δηλώσεις του σε πολιτική εφημερίδα της Κυριακής, ο Μάκης Ψωμιάδης, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να ζητά πολιτικό άσυλο στα Σκόπια.

Να επιστρέψει στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν επιθυμεί ο Μάκης Ψωμίαδης, όπως ο ίδιος τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real», η οποία κυκλοφορεί αύριο. Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν θέλει να ζητήσει, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, πολιτικό άσυλο από τα Σκόπια.

«Δεν αντέχω τη φυλακή στα Σκόπια. Θέλω να γυρίσω γρήγορα στην Ελλάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάκης Ψωμιάδης στην κυριακάτικη εφημερίδα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το χθεσινό ρεπορτάζ του Onsports.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο δικηγόρος του, Χρήστος Στάθης, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Onsports, ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του θέλει να διευκολύνει το έργο της δικαιοσύνηςΑναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.