Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Λύση – έκπληξη για την έξοδο από την κρίση

Έως και πριν από έναν μήνα, η συζήτηση θεωρείτο εντελώς εκτός θέματος και δεν άνοιγε καν.

Λύση – έκπληξη για την έξοδο από την κρίση

Σήμερα, ωστόσο, λόγω των συνθηκών, έχει «πέσει» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που εξελίσσονται στο τρίγωνο Βρυξελλλών – Βερολίνου - Παρισιού, ενώ τα απόνερα της φτάνουν και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, μεταξύ των οποίων και στην Αθήνα.

Ο λόγος αφορά στο ενδεχόμενο (αλλά και στη δυνατότητα) η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, να κόψει χρήμα εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εν εξελίξει οικονομικής κρίσης.

Πρόκειται για μια πρόταση, η οποία έχει ήδη διχάσει τον άξονα Γερμανίας – Γαλλίας με την πρώτη να τάσσεται προς το παρόν αναφανδόν κατά της υιοθέτησής της από το φόβο του πληθωρισμού, που εξελίσσεται σε εμμονή για τους Γερμανούς από τα χρόνια του μεσοπολέμου.

Αντιθέτως, οι Γάλλοι το συζητούν ανοικτά και είναι έτοιμοι να δουν και όλες τις εναλλακτικές του, εφόσον κάτι τέτοιο κρίνεται σκόπιμο.

Στην Αθήνα, πάλι, μπορεί να συμμετέχουν στο διάλογο που εξελίσσεται στο παρασκήνιο, λόγω της δυσχερούς θέσης στην οποία βρισκόμαστε ως χώρα, όμως, οι απόψεις που εκφράζονται παρακολουθούνται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ημιεπισήμως, η θέση της Ελλάδας είναι υπέρ αυτής της εξέλιξης, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει την οριστική λύση – υπό προϋποθέσεις– της πρωτοφανούς κρίσης χρέους που μαστίζει ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο και την απειλεί με οικονομικό αφανισμό.

Όπως πάντως σημειώνουν αρμόδιοι παράγοντες στην ελληνική πρωτεύουσα, «για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να πεισθούν οι Γερμανοί και μετά να αλλάξει η συνθήκη του Μάαστριχτ».

Κάτι που δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο…

Πηγή Newsbomb.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.