Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Γερμανοί Νεοναζί πίσω απο τις δολοφονίες Ελλήνων.

Τρεις Γερμανοί ανάμεσά τους και μία γυναίκα φέρονται ως υπεύθυνοι για τις δολοφονίες οκτώ Τούρκων και Ελλήνων. Πιθανολογείται πως ανήκουν σε νεοναζιστική οργάνωση. Με την εισαγγελία της Καρσλρούης να θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως τρεις ύποπτοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, είναι οι δολοφόνοι οκτώ ανθρώπων, Τούρκων και Ελλήνων ιδιοκτητών καταστημάτων στη Γερμανία, πέφτει φως σε κλειστές ως τώρα υποθέσεις φόνων."Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι οι φόνοι μπορεί να είναι δουλειά μιας ακροδεξιάς ομάδας", δήλωσαν οι εισαγγελείς στην Καρλσρούη. Μάλιστα, η γυναίκα έχει ήδη προφυλακιστεί και είναι πιθανό να......καταδικαστεί για δολοφονία, αλλά οι δύο άνδρες, οι οποίοι επίσης είναι ύποπτοι για τη ληστεία μίας τράπεζας, βρέθηκαν νεκροί σε ένα καμένο τροχόσπιτο αυτήν την εβδομάδα. Η επίσημη εκδοχή είναι πως αυτοκτόνησαν.Οι δολοφονίες όσων ήταν ιδιοκτήτες καταστημάτων είχαν, από το 2000 έως το 2006, απασχολήσει έντονα την γερμανική αστυνομία, έχοντας δημιουργήσει φόβο στις μειονότητες. Τα θύματα είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ βρίσκονταν στα καταστήματά τους.Οι τρεις Γερμανοί είχαν εξαφανιστεί το 1998, όταν η αστυνομία ήταν έτοιμη να τους συλλάβει για την τοποθέτηση δύο βομβών, οι οποίες δεν εξερράγησαν. Φαίνεται μάλιστα πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τις δολοφονίες των καταστηματαρχών βρέθηκε στο διαμέρισμα ενός εκ των δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί σε τροχόσπιτο.
Πηγή liako.gr
Αναρτήθηκε απο Φαίη Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.