Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πλήρης αδιαφορία της πολιτείας, για εβδομάδες χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση η Γαύδος

Ως πολίτες τρίτης κατηγορίας φαίνεται πως αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση εδώ και δύο εβδομάδες οι φορολογούμενοι κάτοικοι της ακριτικής Γαύδου με την απουσία ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με την Κρήτη από την 31η Οκτωβρίου που έληξε και η σύμβαση του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο.

Πιο συγκεκριμένα έκκληση προς την κυβέρνηση κάνουν οι ηρωικοί κάτοικοι του νησού στην κυβέρνηση για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των δρομολογίων μεταξύ της Γαύδου και της Κρήτης που έχουν διακοπεί από την 31η Οκτωβρίου μετά τη λήξη της σχετικής σύμβασης.

Η λύση στο πρόβλημα των κατοίκων του νησιού υπάρχει και είναι η προκήρυξη ενός νέου διαγωνισμού αποφασιστεί να γίνει νέα προκήρυξη, αλλά ακόμη δεν έχουν μπει οι υπογραφές, κάτι που σύμφωνα με τον Πρόεδρο της πλοιοκτήτριας εταιρείας που θα εκτελέσει τα δρομολόγια, ΑΝΕΝΔΥΚ, Γιάννη Μπραουδάκη, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Δηλαδή το ελληνικό κράτος έχει αφήσει τους κατοίκους της Γαύδου για 13 ημέρες χωρίς σύνδεση με την Κρήτη και προτίθεται να διατηρήσει αυτή την κατάσταση για τουλάχιστον 17 ακόμα. Αν αυτή δεν αποτελεί μία απόδειξη για το πώς η πολιτική ελίτ της χώρας βλέπει τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες τότε τι άλλο χρειάζεται.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα ακριτικό νησί στην θαλάσσια περιοχή του οποίοι οι επιστήμονες λένε ότι κρύβονται δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου και εκατοντάδες εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου. Τελικά σε αυτή την χώρα για να υπάρξει ενδιαφέρον από την κρατική μηχανή θα πρέπει να είσαι είτε λαθρομετανάστης είτε εχθρός αυτού του λαού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.