Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Φλόριντα: Ζευγάρι κροίσων συνελήφθη για όργια!

Τα λεφτά δεν μπορούσαν να φέρουν την ικανοποίηση για τους ζάπλουτους Chris και Mary Gorman από τη.. Σκωτία, που προσπαθούσαν να ανακαλύψουν νέους τρόπους ευχαρίστησης μέσω ναρκωτικών και σεξουαλικών οργίων.

Ετσι ενώ στην πατρίδα τους η περιουσία τους, που αγγίζει τα 52 εκατομμύρια ευρώ τους κατατάσσει στους ευυπόληπτους πολίτες, στις ΗΠΑ βρέθηκαν με χειροπέδες λόγω εμπλοκής τους σε σεξουαλικά παιχνίδια με ναρκωτικά μέσα σε γνωστό κλαμπ της Φλόριντα!

Για την ακρίβεια η Mary συνελήφθη στα πράσα (τους είχε ειδοποιήσει υπάλληλος του κλαμπ) να κάνει σεξ με έναν άλλο άντρα, αφροαμερικανικής καταγωγής, μέσα στο κλαμπ Roxy, ενώ ο άντρας της τους παρακολουθούσε έχοντας στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης. Μάλιστα ήταν εκτός εαυτού και προσπάθησε να επιτεθεί στον αστυνομικό που πήγε να συλλάβει τη γυναίκα του.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σύλληψη, αλλά τονίζει ότι δεν άξιζε τη συμπεριφορά που εισέπραξε από την αστυνομία της Φλόριντα και ζητά να μη δοθεί έκταση ώστε να μη πληγωθούν τα παιδιά της οικογένειας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.