Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Τραγωδία σε clip του Μύρωνα Στρατή: σκοτώθηκε ο μπασίστας του


Μοιραία κατάληξη είχε το γύρισμα του νέου video clip του Μύρωνα Στρατή, καθώς κατά την διάρκειά του ο μπασίστας έπεσε από μεγάλο ύψος και έχασε την ζωή του.Το γύρισμα γινόταν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μπασίστας του ταλαντούχου τραγουδιστή βρισκόταν στον ημιώροφο του εργοστασίου και, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο έδαφος.

Ο θάνατος του νεαρού μουσικού ήταν ακαριαίος, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας.

Πηγή www.star.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.