Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Obama: Η ευρωζώνη έχει πρόβλημα πολιτικής βούλησης

Ο Αμερικανός πρόεδρος Obama δήλωσε από την Αυστραλία στην οποία μετέβη για πρώτη φορά ως πρόεδρος των ΗΠΑ, ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες «έπρεπε να διαμηνύσουν καλύτερα ότι θα έκαναν οτιδήποτε χρειάζεται για να στηρίξουν το ευρώ».
Όπως τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, «θα συνεχίσουμε να συμβουλεύουμε τους Ευρωπαίους ηγέτες σχετικά με το τι νομίζουμε ότι θα πρέπει να διορθωθεί για να καθησυχάσει τις αγορές».

Και συνέχισε ότι «αυτό απαιτεί τη λήψη κάποιων σκληρών αποφάσεων από μέρους τους. Εν τέλει, αυτό που χρειάζονται είναι ένα τείχος προστασίας που στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Στηρίζουμε το ευρωπαϊκό project, στηρίζουμε το ευρώ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως το πρόβλημα της ευρωζώνης, είναι πρόβλημα «πολιτικής βούλησης», καθώς και ότι η Ευρώπη έχει κάνει «κάποια πρόοδο» αλλά απομένει ακόμη πολλή σκληρή δουλειά.

Πηγή:www।capital.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια Αγία Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.