Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών - Αμφίβολη η παραμονή Καρατζαφέρη στην Κυβέρνηση


Κανείς δεν έχει ακόμα καταλάβει τι ακριβώς έγινε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Πάντως όπως εξήγησε ο κ. Καρατζαφέρης -πέραν της ποιητική του διάθεσης- πήγε στην σύσκεψη για να συμπαρασταθεί στον κ. Σαμαρά αλλά και για να θέσει νομικά ζητήματα σχετικά με το εάν είναι σύννομες όλες αυτές οι συμφωνίες η όχι. Η δήλωση αυτή ερμηνεύτηκε από πολιτικούς παρατηρητές ως αποχώρηση του κ. Καρατζαφέρη στην Κυβέρνηση.
Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έκαναν δηλώσεις. Είναι τραγικό,που θεωρούν ότι το περιεχόμενο των συσκέψεων δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη…
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.