Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Είναι καιρός να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μπάτσοι αλλα Αστυνομικοί




Είμαι κι εγώ ένας από εσάς φίλοι μου, ένας «μπάτσος», ένα «γουρούνι», ένας «δολοφόνος».
Είμαι ένας ακόμα από τις ομάδες αυτές της κοινωνίας μας που πληρώνουν τα λάθη των παππούδων μας...

Είμαι ένας από αυτούς που η κοινωνία τους αντιμετωπίζει ως ένα τίποτα ή ως έναν αποδιοπομπαίο τράγο για τα λάθη που η ίδια έκανε, αφού δεν έχει το θάρρος να κοιτάξει στον καθρέφτη και να δει την αλήθεια, μα προτιμά την εύκολη λύση και ψάχνει για φαντάσματα στα πιο περίεργα μέρη.
Είμαι ένας από εσάς που έχετε δώσει το αίμα σας και τον ιδρώτα σας για την Ελλάδα μας, κι όμως όταν με κοιτάνε βλέπουν μόνο μία στολή αλλά δεν βλέπουν το εθνόσημο, βλέπουν μόνο έναν εν δυνάμει «ματατζή» ή έναν εν δυνάμει επίορκο, αλλά δεν βλέπουν τον άνθρωπο και την ψυχή.
Δεν με πειράζει όμως, γιατί δεν βλέπουν αυτόν που ξημεροβραδιάζεται για αυτούς, αυτόν που είναι στον δρόμο σε συνθήκες και ώρες που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ψυχή, αυτόν που δουλεύει 18 ώρες σε μια μέρα κι ας ξέρει ότι δεν θα τις πληρωθεί, αυτόν που για να είναι ικανός να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της κοινωνίας όταν τον χρειαστεί, ξοδεύει τα μισά του χρήματα για να εξοπλιστεί αφού η υπηρεσία του απλά δεν ασχολείται, αυτόν που θέλει να πράξει και οι αστεράτοι δεν τον αφήνουν, δεν βλέπουν τον εργάτη που είναι δίπλα τους στις συγκεντρώσεις κα! ι διαμαρτύρεται μαζί τους .
Φίλοι μου, ξέρετε πολύ καλά ότι τα μισθολόγια δεν έγιναν τον Φλεβάρη μόνο και μόνο γιατί περιμένουν αναταραχές και μας θέλουν για άλλη μια φορά να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.
Θέλουν και πάλι να παίξουμε το παιχνίδι με τους αναρχοάπλυτους με τις κουκούλες (γιατί άραγε κρύβονται από την κοινωνία, τι ντρέπονται; Μάλλον που δεν πήραν απόδειξη όταν τους πλήρωσε το μπαχαλόκομμά τους…) μπας και φοβηθεί ο κόσμος. Θέλουν και πάλι να μπούμε ασπίδα και να γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα του λαού μας.
Και μετά τι; Όταν όλα σταματήσουν και ο κόσμος φοβηθεί και πάλι και λουφάξει στον καναπέ του τι θα ακολουθήσει;

Είναι καιρός να τους γυρίσουμε την πλάτη φίλοι μου, να αφήσουμε τον κόσμο να κάνει την δουλεία του και μην φοβάστε, οι δικαιολογίες είναι πολλές όταν θα πάρετε την εντολή…
-« Η ενέργειά μου πιθανότατα θα προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό πολίτη…»
-« Υπάρχουν ηλικιωμένοι στο πλήθος και θα υπάρξουν καρδιοαναπνευστικά προβλήματα…»
-« Υπάρχουν παιδιά ανάμεσα στους συγκεντρωμένους…»
Κ.λ.π…..
Κανένας αστεράτος δεν θα επιμείνει στην εντολή του, όχι γιατι θα φοβηθεί τον λαό αλλά επειδή θα φοβηθεί τα κανάλια αν κάτι στραβώσει και τρίξει η καρέκλα του!

Εμπρός κύριοι να προστατεύσουμε την Χώρα μας και τον λαό μας….το Σύνταγμα και η Δημοκρατία μας έχουν εξαλειφτεί εδώ και καιρό κι έχουν μετατραπεί σε Αναρχία και μάλιστα με εκπροσώπους της τους χείριστους μισέλληνες!
Εάν κάνουμε εμείς κάτι, πάλι σε εμάς θα γυρίσει αφού θα μας κατηγορήσουν για στάση, για πραξικόπημα, για χούντα....Αν όμως δέσουμε τα σκυλιά και αδειάσουμε τον δρόμο για τον λαό….!!!
Είναι καιρός να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μπάτσοι αλλα Αστυνομικοί.

Πηγή : tromaktiko.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.