Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ένταση στο Σύνταγμα, διαδηλωτές προσπαθούν να μπουν στη Βουλή

Ένταση στο Σύνταγμα, διαδηλωτές προσπαθούν να μπουν στη Βουλή : Ένταση επικρατεί  στο Σύνταγμα, όπου οι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν  να εισβάλλουν στην Βουλή και τα ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα και… γκλοπ.Τα μέλη του ΠΑΜΕ, αλλά και
Ένταση επικρατεί στο Σύνταγμα, όπου οι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στην Βουλή και τα ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα και… γκλοπ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, αλλά και οι διαδηλωτές της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ έφτασαν μέχρι το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και προσπάθησαν να ανέβουν από το πλάι. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες οι διαδηλωτές πέταξαν νεράντζια και πέτρες στους αστυνομικούς, ενώ κρατούσαν και κοντάρια.

Τα ΜΑΤ, τα οποία ήταν παρατεταγμένα πιο πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, άρχισαν να απωθούν τον κόσμο προς τα πίσω, ο οποίος τώρα έχει απλωθεί στους γύρω δρόμους.

Πηγή: madata.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.