Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μπακογιάννη: "Σε όποιον δεν αρέσει το σημερινό σύστημα της δημοκρατίας να πάει στην Β. Κορέα"

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Δήμο Θερμαϊκού. Ομάδα πολιτών την υποδέχτηκε φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.

Στην αρχή αρνήθηκε την είσοδο στην αίθουσα του ΔΣ πολιτών , ομως κάτω από την πίεση των αντιδράσεων και διαμαρτυριών η Ντόρα και οι «οικοδεσπότες» της στο Θερμαϊκό, αναγκάστηκαν να ανοίξουν τις πόρτες για όλους. Και φυσικά ακολούθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αποδοκιμασίες, μετην ασύλληπτη δήλωση της Μπακογιάννη οτι όποιος δεν γουστάρει το σύστημα της σημερινής δημοκρατίας "να παει στη βόρειο Κορέα"...εμμέσως πλην σαφώς, προτείνει στους πολίτες αυτής της χώρας, πως αν δεν τους αρέσει αυτή η Δημοκρατία να μεταναστεύσουν...(5.30). Κοινώς, λεει αφου μας ψηφίζετε θέλετε δεν θέλετε, θα κάνετε αυτά που θέλουμε.

Τώρα αν ο ελληνικός λαός τους ψηφίζει ενω άλλα του λένε και αλλα κάνουν έχει μικρή σημασία για την άγια οικογένεια

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν γλύφτες που θα χειροκροτούν ηδονισμένα....

Πηγή :thermopilai.org

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.