Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕ 29 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ


Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για τον Ρώσο καθηγητή ιστορίας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα εντοπίσθηκε από τους γονείς του να ζει με πτώματα γυναικών που έκλεβε από νεκροταφεία της επαρχίας Νίζνι-Νόβγκοροντ.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η αστυνομία ανέφερε ότι στο σπίτι του βρέθηκαν συνολικά 29 γυναικεία πτώματα, εκ των οποίων το ένα εντοπίστηκε στο γκαράζ του σπιτιού του, τα οποία ο άνδρας χρησιμοποιούσε ως «κούκλες». «Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι ενός 45χρονου κατοίκου του Νίζνι- Νόβγκοροντ 28 κούκλες σε φυσικό μέγεθος τις οποίες είχε κατασκευάσει ο ίδιος με ρούχα που είχε κλέψει από νεκροταφεία και με μουμιοποιημένα υπολείμματα από σορούς ανθρώπων», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας Σβετλάνα Κοβιλίνα. Ένα βίντεο που μεταδόθηκε από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δείχνει τις «κούκλες» να είναι ντυμένες με ρούχα και να κρατούν βιβλία, παιχνίδια και εφημερίδες.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.