Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

VIDEO: Ο Κανάκης, το έκτακτο και οι διαφημίσεις…


Ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων ήταν η αιτία να χαλάσει η διάθεση της παρέας από τη Θεσσαλονίκη και να εκφράσει ο Αντώνης Κανάκης κάποια παράπονα on air.

Μόλις είχε ξεκινήσει το χθεσινό «Ράδιο Αρβύλα» και ο floor manager Κωστάκης τους ενημέρωσε ότι πρέπει να πάνε σε ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Στην αρχή το αντιμετώπισαν με χιούμορ και είπαν να πάνε μόνο στο έκτακτο και μετά να μην συνεχίσουν διαφημίσεις. Μετά το δελτίο όμως προβλήθηκαν διαφημιστικά μηνύματα και συνεχίστηκε η κανονική ροή της εκπομπής. Ο Αντώνης Κανάκης φανερά εκνευρισμένος είπε «Έχουμε περισσότερο όρεξη να κάτσουμε να ακούσουμε μουσική έτσι όπως τα έχει κάνει ο Ant1 και πολύ σωστά ένας τηλεθεατής είπε «Επειδή οι συνεννοήσεις σε αυτήν την χώρα είναι σαν και αυτή που μόλις παρακολουθήσατε για αυτό ζητά έγγραφες εγγυήσεις ο Γιούνκερ και οι υπόλοιποι. Γιατί κι εμείς έπρεπε να ζητήσουμε έγγραφες εγγυήσεις ότι θα είναι ένα έκτακτo δελτίο ειδήσεων και δε θα είναι ένα διαφημιστικό break. Αλλά ως δια μαγείας το έκτακτo δελτίο ειδήσεων εξελίχθηκε σε διαφημιστικό break διάρκειας έξι λεπτών!»

Δείτε το απόσπασμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.