Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Λαγκάρντ: Ελλάδα και Ιταλία προκαλούν αβεβαιότητα στις αγορές

Η απουσία πολιτικής σαφήνειας στην Ελλάδα και την Ιταλία τροφοδοτεί την αβεβαιότητα στις αγορές, δήλωσε από το Πεκίνο η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ώρα που οι διεθνείς αγορές έχουν αποσταθεροποιηθεί μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των επικεφαλής των κυβερνήσεων των δύο χωρών.

Λαγκάρντ: Ελλάδα και Ιταλία προκαλούν αβεβαιότητα στις αγορές

«Το ΔΝΤ επιφορτίσθηκε με μία κρίσιμης σημασίας αποστολή και οφείλει να θέσει τις γνώσεις και την τεχνογνωσία του στην υπηρεσία μιας δημοσιονομικής επιτήρησης της Ιταλίας ανά τρίμηνο», πρόσθεσε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Η μετάδοση της κρίσης στην Ιταλία, τρίτη σε μέγεθος οικονομία της ευρωζώνης, το κολοσσιαίο χρέος της οποίας φθάνει τα 1.900 δισεκατομμύρια ευρώ (120% του ΑΕΠ), και, κατά μείζονα λόγο, στη Γαλλία, θα αποτελούσε ισχυρό πλήγμα για το σύνολο της ευρωζώνης, καθώς το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας απέχει ακόμη πολύ από το να έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.