Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ελλάδα χωρίς Έλληνες μπορεί να υπάρξει;


Η είδηση είναι ότι πάμε σε νέο Μνημόνιο με δεσμεύσεις για τα επόμενα χρόνια.
Επίσης, ότι αν πέσουν τώρα οι υπογραφές δεν υπάρχουν περιθώρια για διορθώσεις.
Δεν αναγνωρίζεται κανένα λάθος μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.
Από την άλλη ο πρωθυπουργός της μιας χρήσης περιορισμένης διάρκειας αποφάσισε να τι παίξει σωτήρας, όπως έκανε και ο Γ. Παπανδρέου.
Βασιλικότερος του βασιλέως, πιστός στις εντολές που του δίνει η τρόικα, έσπευσε να μας απειλήσει ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αν δε λάβει μέτρα κι ότι θα πρέπει να κλείσουν οι εκκρεμότητες πριν έρθει η τρόικα.
Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός άκουσε αυτούς που έλεγαν ότι «κοιμάται» και δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και αποφάσισε να τα κάνει όλα σε μια εβδομάδα.
Όμως, ο κόσμος τον πίστεψε νομίζοντας ότι θα πάει στο εξωτερικό και με τη… λάμψη του και τις γνωριμίες του θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο για τη χώρα.
Ο ελληνικός λαός νόμιζε ότι θα βάλει κόκκινες γραμμές οι οποίες είναι η αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, η μείωση της ανεργίας και της φτώχειας.
Αντ΄ αυτού τι απάντησε ο κ. Παπαδήμος: «Ακούω από διάφορες πλευρές για «κόκκινες γραμμές«. Για μένα κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας και η διασφάλιση ενός ασφαλούς μέλλοντος για τους πολίτες της», δήλωσε και πρόσθεσε πως «αυτή είναι η αποστολή αυτής της κυβέρνησης και αυτήν πρέπει να υπηρετήσουμε, με κάθε δύναμη που διαθέτουμε».
Τι θέλει να πει δηλαδή, ότι διαλύοντας τους πολίτες σώζει τη χώρα.
Ελλάδα χωρίς Έλληνες μπορεί να υπάρξει κ. Παπαδήμο;
Διότι εμάς μας φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που δε θέλει ο Παπαδήμος να χρεοκοπήσουμε είναι για να μη χάσουν τα λεφτά τους οι διαπλεκόμενοι και οι φίλοι του επιχειρηματίες.
Οι Έλληνες ότι ήταν να χάσουν το έχασαν.
ΠΗΓΗ: antinews.gr
Αναρτήθηκε από Αριστοτέλη (Νίκαια)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.