Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

30.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα βγουν στην εφεδρεία φέτος


Οι 30.000 δημόσιοι υπάλληλοι που θα βγουν φέτος σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας και (αναπόφευκτα) θα οδηγηθούν σε απόλυση είναι μόνο η αρχή του μαρτυρίου για όσους εργάζονται στο δημόσιο τομέα. Υπό τις έντονες πιέσεις της τρόικα η κυβέρνηση θα πρέπει να επεκτείνει το μέτρο μέχρι τις.... παρυφές της κεντρικής διοίκησης έως το 2014 με στόχο να τεθούν εκτός εργασίας τουλάχιστον 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Για φέτος έχει προγραμματιστεί να βγουν στην εφεδρεία, και σύμφωνα με το νόμο στο προσυνταξιοδοτικό καθεστώς θα υπαχθούν από το Δεκέμβρη, όσοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι έχουν 33 χρόνια προϋπηρεσίας και είναι άνω των 53 ετών. Για δυο χρόνια πριν τη σύνταξή τους οι 25.000 περίπου υπάλληλοι αυτοί θα λαμβάνουν το 60% του βασικού τους μισθού ενώ θα καταργηθούν ταυτόχρονα οι οργανικές τους θέσεις. Εκτός, όμως, από όσους οδηγηθούν σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, άλλοι 4-5 χιλιάδες υπάλληλοι αορίστου χρόνου υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε 36 καταργούμενους ή συγχωνευόμενους οργανισμούς θα υπαχθούν στην εφεδρεία για ένα χρόνο το αργότερο έως τα τέλη Δεκεμβρίου και στη συνέχεια οι περισσότεροι από αυτούς μετά από αξιολόγηση του ΑΣΕΠ θα απολυθούν.

Πηγή On-news.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.