Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Ευρωπαϊκή Ένωση: Απαγορεύει τα μηχανήματα X-Ray στα αεροδρόμια


Μετά από πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα αμφιλεγόμενα και γνωστά σε όλους μας μηχανήματα σωματικού ελέγχου με ακτίνες Χ στα αεροδρόμια θα αποτελούν σύντομα παρελθόν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανησυχεί για την βλαβερή ακτινοβολία και τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Η ΕΕ έχει αποφανθεί ότι μόνο οι.... σαρωτές που δεν χρησιμοποιούν ακτίνες Χ θα εγκριθούν για χρήση. Επίσης η χρήση τους θα επιτρέπεται μόνο εφ ‘όσον η σαρωτές δεν αποθηκεύουν,αντιγράφουν,εκτυπώνουν ή να ανακτούν τις εικόνες.

Πηγή On-news.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.