Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ: 36 ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ... ΠΟΡΝΟ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ


Για άλλες 36 περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ασθενών αναμένεται να κατηγορηθεί ο γυναικολόγος από τη Λάρνακα. Σήμερα οδηγείται εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου για την έκδοση νέου διατάγματος κράτησης του.

Ο 56χρονος επανασυνελήφθη σύμφωνα με το sigmalive χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διερεύνηση αδικημάτων που διαπράχθηκαν μεταξύ 17/4/2010 και 25/10/2011. Πρόκειται για αδικήματα που αφορούν βιασμό, περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκων και ενδεχομένως και ανηλίκων, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, παράνομη διατήρηση και λειτουργία αρχείου προσωπικών δεδομένων, παράνομη κυκλοφορία φαρμάκου, περιαγωγή διαφθοράς γυναίκας με τη χρήση φαρμάκου και απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις. Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, για ευνόητους λόγους, η Αστυνομία επρόκειτο να ζητήσει όπως η διαδικασία στο επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ανέφερε ακόμη ότι από σήμερα η Αστυνομία, με δική της πρωτοβουλία, θα επικοινωνήσει με αριθμό προσώπων, ''από τα οποία εκτιμούμε ότι η λήψη μαρτυρίας θα είναι υποβοηθητική για την υπό διερεύνηση υπόθεση''. ''Πρώτο και κύριο μέλημά μας είναι να διαφυλάξουμε τα προσωπικά δεδομένα όλων των εμπλεκομένων και να τύχει αυτό το τόσο λεπτό και σοβαρό ζήτημα απόλυτα εμπιστευτικού χειρισμού σε αυστηρό πλαίσιο εχεμύθειας'', επεσήμανε ο κ. Κατσουνωτός.

Είπε ακόμη ότι για το σκοπό αυτό, στην πολυμελή ανακριτική ομάδα συμμετέχει και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και γυναίκες μέλη της Αστυνομίας, που έχουν προχωρήσει στην επεξεργασία στρατηγικής για την προεργασία που απαιτείται τόσο για σκοπούς ενημέρωσης των προσώπων με τα οποία θα επικοινωνήσει η Αστυνομία για λήψη μαρτυρίας, όσο και για την όλη διαχείριση του ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.