Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ιαπωνία: Ζημιές 5,2 δισεκατομμυρίων από το πυρηνικό δυστύχημα


Η Tepco θα πρέπει να πληρώσει σημαντικά ποσά σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο για την λειτουργία των θερμικών εργοστασίων μετά την διακοπή της λειτουργίας των περισσότερων πυρηνικών αντιδραστήρων και να καταβάλει μεγάλα ποσά ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στο συγκρότημα Φουκουσίμα Νταΐτσι.

Εκτός από το γεγονός ότι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας έχει μειωθεί και τα έσοδά της θα είναι λιγότερα, η εταιρία αντιμετωπίζει και άλλα απρόβλεπτα έξοδα που προκάλεσε η απότομη διακοπή της λειτουργίας των δέκα αντιδραστήρων στα εργοστάσια Φουκουσίμα Νταΐτσι και Φουκουσίμα Νταΐνι, μετά το σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου. Οι προβλέψεις για τα οικονομικά αποτελέσματα της χρονιάς αυτής ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο πολυετούς σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο η εταιρία θα λάβει και κρατική βοήθεια για να αποζημιώσει τα θύματα της πυρηνικής καταστροφής της χειρότερης των τελευταίων 25 χρόνων. Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε νωρίτερα πως συμφώνησε στην παροχή βοήθειας 900 δισεκατομμυρίων γεν (8,3 δισεκατομμύρια ευρώ) για να καλυφθεί μέρος της αποζημίωσης των θυμάτων του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, η Tepco χρειάζεται επειγόντως τα χρήματα αυτά για να συνεχίσει να καταβάλει τις αποζημιώσεις. Επιτροπή ειδικών εκτιμά πως οι αποζημιώσεις αυτές που θα πρέπει να δοθούν ως τον Μάρτιο του 2013 φτάνουν τα 42 δισεκατομμύρια ευρώ. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις καλλιέργειες τους στην περιοχή του πυρηνικού εργοστασίου.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.