Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Κατάληψη στον Οίκου Ναύτου από Δευτέρα 5 Μαρτίου

Κατάληψη στον Οίκου Ναύτου από Δευτέρα 5 Μαρτίου : Τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων του Οίκου Ναύτου, έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης, να προχωρήσει σε ένταξη του φορέα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ναυτικών από

Τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων του Οίκου Ναύτου, έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης, να προχωρήσει σε ένταξη του φορέα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ναυτικών από 01/04/2012, στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν ότι από Δευτέρα 05/3/2012, θα προχωρήσουν σε επ' αόριστον κατάληψη των γραφείων του κτιρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες, ενώ προαναγγέλλουν και δυναμικές κινητοποιήσεις και άλλης μορφής.

Πηγή:Zougla.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.