Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Τις 70 έφτασαν οι προσαγωγές από τα επεισόδια


«Πεδίο μάχης» η Αθήνα

Οι προσαγωγές της αστυνομίας συνεχίζονται και μέχρι τώρα έχουν φτάσει τις 70. Οι αστυνομικοί σε μία προσπάθεια να περιορίσουν τα επεισόδια σταματούν όποιον θεωρούν «ύποπτο» και τον μεταφέρουν στα κεντρικά της ΓΑΔΑ. Ενώ οι πορείες στο κέντρο συνεχίζονται, επεισόδια μεγάλης έκτασης σημειώνονται τόσο μπροστά από το κτίριο της ΓΑΔΑ όσο και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ενώ νωρίτερα άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν στο ΜΕΤΡΟ στους Αμπελόκηπους και προχώρησαν σε μία σύλληψη. Νωρίτερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία ακόμα άτομα στα επεισόδια μπροστά από την Αμαλίας. Η ατμόσφαιρα μυρίζει «μπαρούτι» καθώς οι αντιεξουσιαστές πετούν ξύλα,πέτρες και μολότοφ ενώ οι αστυνομικοί απαντούν με δακρυγόνα.

Πηγή Newsbeast.gr

Aναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.