Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Γάλλοι-Γερμανοί "ξέχασαν" τα δις για άχρηστα όπλα...και ειρωνεύονται!


Οι Γάλλοι,όπως και οι Γερμανοί ξέχασαν πολύ γρήγορα τα δισεκατομμύρια των δισεκατομμυρίων που έχουν εισπράξει από την Ελλάδα,από πωλήσεις όπλων που πολύ συχνά αποδείχτηκαν τουλάχιστον… ατυχείς! Οι Γερμανοί που …μας τραβάνε το αυτί ,κάθε μέρα, ξεχνούν την υπόθεση της Siemens, ξεχνούν το ρεζιλίκι με το υποβρύχιο που …έγερνε αλλά και με τα άρματα μάχης Leopard που άρχισαν να έχουν …ρωγμές από τα πρώτα τεστ και ακόμη δεν μας τα έχουν διορθώσει. Μιλάμε για αγορές που τις πληρώσαμε 6 δις και βάλε! Τώρα τη σκυτάλη των ειρωνιών κατά της Ελλάδας,τη πήραν οι Γάλλοι. Που προφανώς …έχουν ξεχάσει τα “τυφλά” Mirage που πέρασαν χρόνια για να μπορούν να …βλέπουν, ξέχασαν τα προβληματικά συστήματα αυτοπροστασίας ,ξέχασαν τις ακριβές συμφωνίες για τα βλήματα Scalp που κλείστηκαν στη Σίφνο ,μεταξύ των κ.Σημίτη και Ζοσπέν. Και τώρα με τη χώρα να καταρρέει μας κάνουν…μούτρα,γιατί δεν αγοράζουμε τις φρεγάτες τους αξίας 6 δις!
OnAlert.gr

Πηγή On-news.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.