Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Πρόβλημα στην άγκυρα για επιβατικό πλοίο

Χθες το απόγευμα, ο Πλοίαρχος του επιβατικού/οχηματαγωγού «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1», ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Ρόδου για ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο πλοίο.

Πρόβλημα στην άγκυρα για επιβατικό πλοίο

Πιο συγκεκριμένα ο Πλοίαρχος ανέφερε ότι έσπασε εξάρτημα του φρένου της αριστερής άγκυρας, ενώ το πλοίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Ρόδου.

Άμεσα μετέβη στο πλοίο Κλιμάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου, το οποίο διαπίστωσε συγκόλληση και ενίσχυση της βάσης του φρένου του βαρούλκου της αριστερής άγκυρας.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1» μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης μετά από ζημιά, από το Νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο।Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.