Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Καραμπόλα έπειτα από τροχαίο στην Πάτρα

Το τροχαίο ατύχημα αυτοκινήτου με δίκυκλο που σημειώθηκε στο κέντρο της Πάτρας είχε ως αποτέλεσμα …απανωτές συγκρούσεις…

Καραμπόλα έπειτα από τροχαίο στην Πάτρα


Από το αρχικό τρακάρισμα, τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της μηχανής, το αυτοκίνητο έπεσε σε ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν.

Το ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο έπεφτε πάνω στο άλλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε τέσσερα συνολικά.

Πηγή: thebest.गरΑναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.