Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Νέα διαμαρτυρία οι εργαζόμενοι του Λοιμωδών

Σε καινούργια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων, γνωστού και ως Λοιμωδών, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην απόφαση μεταφοράς του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συνέλευση στη βιβλιοθήκη του νοσοκομείου προκειμένου οι εργαζόμενοι να πάρουν αποφάσεις για το τι μέλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις τους, ενώ έχει προαποφασιστεί κατάληψη του ταμείου του νοσοκομείου την Παρασκευή στις έξι το απόγευμα και καθ’ όλη τη διάρκεια της εφημερίας του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.