Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς καύσιμα τα απορριμματοφόρα στο Θερμαϊκό

Οι μέρες των απεργιών στο δήμου Θερμαϊκού είναι σαν να μην έχουν περάσει, όχι φυσικά γιατί οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αλλά γιατί τα απορριμματοφόρα δεν μπορούν να κινηθούν αφού τα ντεπόζιτα τους είναι άδεια από πετρέλαιο.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ο προηγούμενος προμηθευτής πετρελαίου δεν παρέχει πλέον καύσιμα μιας και έχει λήξει η σύμβαση του και η εκτελεστική επιτροπή του δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο Γιάννη Αλεξανδρή αδυνατεί να βρει να υπογραφεί άμεσα νέα σύμβαση με νέο προμηθευτή.

Η κατάσταση ωστόσο είναι πολύ δύσκολη στο δήμο, αφού χωρίς τα απορριμματοφόρα η αποκομιδή έχει να πραγματοποιηθεί εδώ και τέσσερις μέρες।

http://www.spnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.