Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μειώθηκε η ανεργία στις ΗΠΑ

Θετικά είναι τα στοιχεία σχετικά με τη μείωση της ανεργίας κατά το μήνα Οκτώβριο στις ΗΠΑ.

Μειώθηκε η ανεργία στις ΗΠΑ

Τον Οκτώβριο λοιπόν το ποσοστό των ανέργων μειώθηκε κατά 1% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο διαμορφωθέν στο 9% του εργατικού δυναμικού. Είναι το χαμηλότερο ποσοστό εδώ και ένα εξάμηνο. Επίσης, για 13ο -συνεχή- μήνα δημιουργήθηκαν περισσότερες θέσεις εργασίας από όσες καταργήθηκαν.

Η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα (Fed) έχει ήδη επισημάνει ότι, προκειμένου να αφομοιώνεται όλος ο αριθμός των νέων που πιάνουν για πρώτη φορά δουλειά, πρέπει μηνιαίως να δημιουργούνται 150 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας। Για τον Οκτώβριο του 2012 η Fed προβλέπει οι άνεργοι να αντιπροσωπεύουν περίπου το 8,5% του εργατικού δυναμικού.Ο πρόεδρος Ομπάμα, από τις Κάννες όπου βρίσκεται για τη σύνοδο κορυφής της G20 χαρακτήρισε τα στοιχεία για την ανεργία τον μήνα Οκτώβριο «θετική εξέλιξη».Σύμφωνα με τον αναλυτή του οίκου Natixis Τόμας Τζούλιεν, «στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα προβλέπεται μια ήπια άνοδος» του αριθμού των ανέργων.


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.