Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Καράφλα τέλος…

Μια πολύ σπουδαία ανακάλυψη (δεδομένου του αριθμού των ανθρώπων που απασχολεί το εν λόγω θέμα) που έκαναν τυχαία ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLoS ONE!Οι ειδικοί μελετούσαν τις συνέπειες του στρες στο γαστρεντερικό σύστημα και τη διαδικασία της πέψης όταν εισάγοντας με ένεση την ουσία αστρεσίνη-Β σε πειραματόζωα, διαπίστωσαν ότι προάγει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας στην πιο συχνή μορφή φαλάκρας, την ανδρογενή αλωπεκία!

«Υπήρξε σχεδόν απόλυτη επιτυχία καθώς η τριχοφυΐα επανήλθε πλήρως σε ποσοστό πολύ κοντά στο 100%» τόνισε ο ερευνητής Μίλιον Μουλουγκέτα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια τονίζοντας ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι για την καταπολέμηση της αλωπεκίας με αυτή την ανακάλυψη.

Οι επιστήμονες δεν στάθηκαν εκεί αλλά πραγματοποιώντας νέα πειράματα διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη ουσία όχι μόνο προάγει την τριχοφυΐα αλλά σταματά και την απώλεια μαλλιών στο αρχικό στάδιο του προβλήματος.

Κι αν τα νέα είναι τα εξαιρετικά για όσους υποφέρουν από απώλεια μαλλιών, μην τρέξετε να αναζητήσετε την ουσία στο διαδίκτυο ή τα φαρμακεία γιατί -όπως σημείωσαν και οι ερευνητές- θα χρειαστούν περίπου πέντε χρόνια για να ξεκινήσουν κλινικές δοκιμές στους ανθρώπους.

Πηγή:sportdog.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια Αγία Παρασκευή.


ΥΓ. Φίλοι μου μεταξύ μας ...σας αγαπάμε και με..αλλά και χωρίς μαλλιά. Αφιερωμένο σε ένα πολύ καλό μου φίλο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.